Ons Gratis Mindstyle Magazine voor jou!
Inclusief Een moment voor jezelf Beleving!
Vraag jouw exemplaar nu alvast gratis aan.

 

Scroll voor de grote versie naar beneden

Als kleine meisjes waren wij allebei al – afzonderlijk van elkaar – bezig met het maken van magazines. Al kletsend kwamen we hier toevallig een keer achter, want wij kenden elkaar toen dus helemaal niet. Grappig toch?!

 

Dus samen een magazine maken voor Zenvol Leven werd ineens héél logisch!

 

Dit keer gaan we alleen geen poppetjes tekenen en teksten schrijven met stift maar we maken er 4x per jaar een echt mooi digitaal magazine van met inspirerende, leuke en natuurlijk zenvolle artikelen.

 

Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het magazine en de verwachting is dat de eerste aan het begin van de zomer uitkomt en jij kunt nu alvast jouw exemplaar claimen!

 

Bekijk onderaan deze pagina alvast de grote cover met daarop de onderwerpen die je zeker terug zult vinden in het magazine én zoals je kan zien, ontvang je zelfs Een moment voor jezelf Beleving cadeau! Dit wil je toch niet missen?

 

Het enige dat je hoeft te doen is hieronder even je naam en e-mailadres invullen en op de verzendbutton klikken. Wij zullen je verder inspireren via mail en zodra het Zenvol Leven Magazine helemaal gevuld is, ontvang je het vanzelf in je mailbox!