Hi, mijn naam is Claudia

In het dagelijkse leven run ik naast Zenvol Leven mijn bedrijf Kalumi met holistische Vacht&Verzorging voor katten, konijnen en cavia’s in Zwolle.

Na wat tegenslagen, waaronder realisaties over gaslighting waar ik lange tijd onbewust mee te maken had en niet te vergeten een bijzondere ontmoeting ben ik mij de afgelopen jaren meer en meer gaan verdiepen in bewustwording, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Ik brak hiermee dwars door mijn patronen en beperkende gedachtes heen.

Ik volgde meerdere zakelijke en persoonlijke trajecten en opleidingen, o.a. tot mindset coach/mentor, en leerde zo actief verschillende zenvolle technieken en methodes toe te passen in mijn eigen leven en goed door te geven aan anderen.

Verder is creativiteit een rode draad in mijn leven. Ik hou er zo van om te creëren. Schilderen, (digitaal) tekenen, maar ook het heel mooi inpakken van een cadeautje kan mij al blij maken en voor een geluksgevoel zorgen.

Net als knuffelen met mijn katten, het eten van een Italiaans pistache ijsje of de finale kijken van Wie Is De Mol samen met mijn nichtje van 16.

Het hoeft allemaal niet heel groots. Genieten van de kleine dingen levert al zoveel op en dat gun ik iedereen.

Met Zenvol Leven wil ik jou daarom – samen met Francisca – inspireren om bewuster en meer vanuit compassie voor anderen en tegelijk vanuit liefde voor jouw ware zelf te leven.

Leven vanuit licht en liefde is wat mij betreft namelijk het allermooiste en allerbeste wat er is.

Liefs,

 

Hi, mijn naam is Francisca

In het dagelijks leven ben ik moeder van een jongen van 13 en een meisje van 10. Daarnaast ben ik actief op Instagram en post ik over mode, lifestyle en reizen.

Verder schilder ik en maakte ik een aantal jaar geleden tassen en dat is iets wat ik in de toekomst weer op wil pakken.

En nu dus Zenvol Leven begonnen met Claudia. Dit sluit 100% aan bij het proces waarin ik zit. Mijn leven is niet makkelijk geweest en door verschillende traumatische ervaringen heb ik PTSS opgelopen, waar ik jaren mee heb rondgelopen.

Na jarenlang allerlei verschillende therapieën hebben gedaan, bleef ik zoekende, naar wat mij echt zou kunnen helpen. Wel voelde ik inmiddels dat de oplossing waarschijnlijk op een andere plek dan in het reguliere circuit zou liggen.

Net als Claudia, heb ik ook een bijzonder iemand ontmoet 15 jaar geleden en die ontmoeting heeft mij uiteindelijk tot een spirituele ontwaking gepusht. Daar ga ik nu enige tijd doorheen en er komt na vallen en opstaan steeds meer rust in mij.

Omdat ik weet dat velen hier ook doorheen gaan momenteel en dat dit proces zeker niet makkelijk is, is mijn doel dan ook dat wij met zenvol leven jou en anderen kunnen helpen met de dingen die wij gaandeweg geleerd hebben. Het was niet altijd makkelijk, maar het is het allemaal waard!

Momenteel volg ik een opleiding tot holistisch therapeut en ook dat leert mij heel veel. Dit zal ik ook samenvoegen met mijn creativiteit en met Zenvol Leven, om zo mooie dingen aan te bieden waar ook jij baat bij kan hebben.

Leven vanuit vertrouwen en je ware essentie gun ik iedereen en ik hoop je dan ook te inspireren op jouw pad!

Liefs,

Kun je wel wat steun of juist een duwtje in je rug gebruiken?

Voel je een klik met ons? Laten we dan eens bellen!

Voel je ook welkom om ons te volgen op Instagram @zenvolleven en/of Facebook @zenvolleven.