Voel je Gesteund door het zetten van een Intentie!
Download gratis onze printable Rainbow & Flamingo Intentiekaarten!

 

Download hier de Rainbow kaarten.

Download hier de Flamingo kaarten.

 

Met onze gratis en printbare Rainbow & Flamingo Kaartensets kun je op een makkelijke manier kennismaken met intentiekaarten of natuurlijk je bestaande verzameling uitbreiden met iets nieuws.

 

Het mooie van intentiekaarten is dat ze voor iedereen toegankelijk zijn en op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Of je nu behoefte hebt aan dagelijkse richting, inspiratie bij het nemen van belangrijke beslissingen of gewoon wat extra motivatie nodig hebt: deze kaarten zijn er voor jou!

 

De kaarten gebruik je bijvoorbeeld zo

Stap 1: Neem een moment voor Jezelf

Kies een moment waarin je 5 minuten rustig de tijd kunt nemen en leg de kaarten met de woorden naar beneden voor je neer en hussel ze door elkaar totdat het goed voelt.

Stap 2: Trek een Kaart

Trek één of meerdere kaarten. Neem even de tijd om het woord of de woorden op je in te laten werken. Soms voelt een kaart direct goed aan, maar soms heeft het wat tijd nodig om te bezinken.

Stap 3: Reflecteer en Focus

Leg de gekozen kaart of kaarten voor je neer en gebruik het als een focuspunt gedurende de dag. Maak er eventueel een foto van. Het helpt je om je intentie levendig te houden en je aandacht te richten op wat echt belangrijk is.

 

Wanneer kun je intentiekaarten gebruiken?

Als intentie van de dag

Begin elke ochtend met het trekken van een kaart om je dag met intentie te starten.

Als inspiratie bij vastlopen

Gebruik de kaarten als inspiratiebron wanneer je ergens tegenaan loopt en behoefte hebt aan nieuwe inzichten.

Voor een specifieke gebeurtenis

Sta je voor een spannende activiteit of is er een bijzondere gelegenheid? Een intentiekaart kan dan helpen om meer helderheid, rust en zelfvertrouwen te krijgen.

Als antwoord op een vraag

Als je een specifieke vraag hebt, kun je de kaarten gebruiken om richting te vinden en je intuïtie te raadplegen.

Zomaar wanneer je het nodig hebt

Kun je wel wat richting gebruiken of heb je gewoon zomaar zin om een kaart te trekken? Trek dan een intentiekaart en concentreer je op de mooie boodschap en positieve energie.