Hoe zou het voor je zijn als je wat vaker een moment voor jezelf zou hebben?

 

Grote kans dat jij bovenstaande vraag beantwoordt met iets als:

 

β€’ Dat wil ik wel!
β€’ Als dat toch eens zou kunnen!

β€’ Dat zou heerlijk zijn, maar… HOE dan?

 

Hi, wij zijn Francisca en Claudia
en wij herkennen dit maar al te goed.

 

Daarom helpen wij jou graag verder met het “hoe”, want waarschijnlijk besef en voel ook jij heus wel dat een moment voor jezelf enorm belangrijk is voor jouw gezondheid, welbevinden en persoonlijke groei. Het is een levensbehoefte.

 

Alleen is dat in deze gehaaste wereld met tig prikkels zo makkelijk nog niet en het is dan ook heel waarschijnlijk dat je er te weinig aan toe komt.

 

1, 2, 3 en je bent weer afgeleid. Vaak gaan andere zaken en mensen voor en maak je pas op de laatste plaats, misschien eens een keertje, prioriteit van jezelf.

 

Ook voor ons was dat een enorme uitdaging. Net als jij verlangden ook wij naar minder haast en meer ontspanning, maar prop dat maar eens consequent in je drukke schema. Hoe dan?!

 

Het is ons gelukt en wij gunnen dat iedereen!

 

Daarom hebben wij een membership gecreΓ«erd waar je zonder zelf van alles te hoeven regelen mee kunt gaan met de flow en op een makkelijke, leuke en duurzame manier echt tijd voor jezelf kunt nemen.

 

Je hoeft het dus niet meer alleen te doen. Wij zijn je stok achter de deur en helpen je. We doen het samen.

 

Met het membership kun je alle kanten op. Je kunt 5 minuten tijd nemen voor jezelf, maar ook een uur, 4 uur of zelfs een heel weekend. Alles is zo gemaakt dat je steeds kunt starten met minimaal geregel vooraf. Er zijn geen speciale attributen of specifieke locaties nodig.

 

Laat je verrassen door de mindful belevingen die wij begeleiden en bekijk hieronder wat we aanbieden.

 

Het is enige dat nodig is, is jouw eigen commitment om nu eens echt en consequent tijd voor jezelf in te plannen. Met de invulling hoef je je niet bezig te houden, dat doen wij voor je.

 

Geef je over, geniet en ontspan!

 

Gun jezelf het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven

 

Ervaar hoe het is om vanaf nu niet af en toe of half, maar continu en met 100% focus bij te tanken en jezelf de aandacht te geven die je verdiend.

 

Welke resultaten kun je je verwachten wanneer je jezelf onderdompelt in onze belevingen?

πŸ’œ Je voelt direct meer ontspanning
πŸ’œ Je leert jezelf en je behoeftes beter kennen
πŸ’œ Je weet steeds meer manieren hoe jij een moment voor jezelf kan nemen
πŸ’œ Je merkt op hoe makkelijk je dit blijvend kan doen in jouw leven
πŸ’œ Je ervaart hoeveel plezier en positiviteit het geeft
πŸ’œ Je ontdekt hoe dit als vanzelf doorwerkt in je leven en in de mensen om jou heen

 

Ieder moment voor jezelf bevat inspirerende, rustgevende, plezierige en soms grappige oefeningen en activiteiten.

 

Hoe werkt het membership?

 

Het membership is een doorlopend mindfulness programma zodat je het blijvend onderdeel kan maken van jouw leven en zo steeds meer resultaat zal zien. Voor een klein bedrag kun je deelnemen.

 

Je ontvangt direct toegang tot meerdere momenten voor jezelf waarin wij jou begeleiden en iedere maand komt daar minimaal 1 nieuwe beleving en extra’s bij zodat het nooit saai wordt en je jezelf steeds op andere gebieden kunt ontwikkelen en zo vanzelf meer persoonlijke groei zal ervaren.

 

Daarnaast heb je toegang tot de community en is er iedere maand een evenement met de release van het allernieuwste moment voor jezelf van een uur. Wij nodigen je uit om samen met ons, vanuit het comfort van je eigen huis, dit moment te beleven. Aansluitend is er een live chat met ons en andere deelnemers in de community.

 

Wat krijg je?

πŸ’œ Onbeperkte toegang tot onze online Space
πŸ’œ Iedere maand een nieuwe begeleide beleving

πŸ’œΒ + extra kaartendecks, passende muzieklijsten, recepten e.d.
πŸ’œΒ + verdiepende artikelen over mindful en zenvol leven

πŸ’œΒ + release & chat: iedere maand live chat in de community

 

Wat kost het?

Binnenkort meer info.

 

Zodra we gaan starten, hebben we de eerste tijd een instap actie voor een laag bedrag. Voor dit bedrag heb je toegang tot alle bestaande begeleide momenten, alle maandelijkse nieuwe belevingen, onze community en extra’s.

 

Zodra “Een moment voor jezelf” langer bestaat, wordt het archief aan belevingen steeds groter en daarom gaat de prijs na verloop van tijd omhoog. Dit geldt alleen voor nieuwe lidmaatschappen. Ben jij doorlopend lid? Dan blijf je het bedrag betalen wat je vanaf het begin betaald.

 

Ja, juist! Het gaat er namelijk helemaal niet om of je iets wel of niet kunt. Het gaat erom dat je tijd neemt voor jezelf. Even mindful me-time waarin je prikkels van je af laat glijden en weer goede energie krijgt. Goed of fout bestaat dus niet tijdens een moment voor jezelf.
Het kan natuurlijk dat je iets niet leuk of fijn vindt om te doen. Soms is het goed om dan toch uit je comfortzone te stappen en het wel te doen, laat je vooral ook uitdagen, maar als iets je echt tegenstaat dan mag je er altijd voor kiezen om het niet te doen. Het is en blijft jouw moment voor jezelf
Natuurlijk. Het lidmaatschap is per persoon, maar doe de momenten vooral ook samen met je partner of nodig een vriend of vriendin uit om met je mee te doen. Zolang iedereen die meedoet dit met toewijding doet, kan het zelfs een extra fijne en verbindende ervaring zijn.
Geef van tevoren aan dat je dit gaat doen en wanneer je een moment voor jezelf neemt. Laat weten dat dit belangrijk voor je is, vraag om begrip en spreek af dat zij op dat tijdstip zachtjes doen en je niet storen. In het geval dat je kinderen hebt waarmee je dit niet kunt afspreken, kun je het ook (in delen) doen wanneer zij op bed liggen of op school zijn.

 

Voel je ook welkom om ons te volgen op Instagram @zenvolleven en/of Facebook @zenvolleven.

 

Wat als Alsfirmeren werkt en jouw leven meteen leuker wordt?
Ontdek ons gratis e-book met het 5-stappenplan, voorbeelden en tips!

 

Ken jij de kracht van ALSfirmeren al? Het is een hele relaxte en zenvolle vorm van affirmeren. Met alsfirmeren kun je op een luchtige manier alle prachtige, wonderlijke mogelijkheden van het leven in je eigen tempo verkennen.

 

In dit gratis e-book delen we graag met jou de kunst van het alsfirmeren. Je ontvangt ons 5-stappenplan inclusief tips waarmee je zelf binnen no time op de juiste manier kunt alsfirmeren Γ©n we geven je alvast 88 alsfirmaties ter inspiratie.

 

Ben jij ook toe aan relaxed en zenvol? Vul dan hieronder even je naam en e-mailadres in, klik op de verzendbutton en je ontvangt het e-book binnen enkele ogenblikken in je mailbox.