Zenvol Leven Magazine

Zenvol Leven Magazine

Ons Gratis Mindstyle Magazine voor jou! Inclusief Een moment voor jezelf Beleving! Vraag jouw exemplaar nu alvast gratis aan.   Als kleine meisjes waren wij allebei al - afzonderlijk van elkaar - bezig met het maken van magazines. Al kletsend kwamen we hier toevallig...
Woorden hebben kracht 2

Woorden hebben kracht 2

In Woorden hebben kracht 1 heb ik een lijst met woorden en zinnen gegeven waarmee je in je kracht staat als je ze gebruikt. In dit blog ga ik nog iets dieper in op het enorm grote effect dat woorden kunnen hebben op jouzelf...
Holistisch… zweverig of juist niet?

Holistisch… zweverig of juist niet?

"Holistisch klinkt voor mij een beetje zweverig." Dit schreef één van mijn klanten toen ze een afspraak bij mij wilde maken en het inspireerde mij tot het schrijven van deze blog.   In mijn dagelijkse leven run ik naast Zenvol Leven nog een bedrijf...
Jij bent niet jouw gedachtes + oefening

Jij bent niet jouw gedachtes + oefening

Eén van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd is dat ik niet mijn gedachtes en mijn emoties ben.   Wij mensen identificeren ons al snel met onze gedachtes en emoties. Dat hoort ook bij de ervaring als mens en het is als het...
Het belang van tijd nemen voor jezelf

Het belang van tijd nemen voor jezelf

Waarom zelfzorg essentieel is. Ook voor jou! In onze drukke wereld vol verplichtingen en deadlines lijkt het vaak alsof er nooit genoeg tijd is om alles gedaan te krijgen. Je rent van de ene taak naar de andere, zonder een moment voor jezelf te...
Edelstenen Magie

Edelstenen Magie

Zelf vind ik edelstenen fascinerende en betoverende stukjes natuur Ik hou wel van de betekenissen waar iedere steen voor staat en vind het mooi en leuk om ze in huis te hebben.     Maar wat zijn edelstenen precies en hoe kun je...
15 tips die kunnen helpen op zwaardere momenten

15 tips die kunnen helpen op zwaardere momenten

In mijn vorige blog schreef ik over de tekenen van een spirituele ontwaking. Mocht je nu door een spirituele ontwaking gaan dan kan dat zo nu en dan heel intens zijn.   Uiteindelijk geldt wel dat we er doorheen horen te gaan, ook door...
10 tekenen van spirituele ontwaking

10 tekenen van spirituele ontwaking

Op dit moment gaat onze aarde door een collectieve spirituele ontwaking wat betekent dat steeds meer mensen een hogere bewustwording bereiken.   Vooral de afgelopen jaren is er een steeds groter wordende groep die zich bezig houdt met andere dingen dan die ons via...
Sensorisch bewustzijn

Sensorisch bewustzijn

Weet jij wat sensorisch bewustzijn is? Nee? Dan ben je niet de enige. Over het algemeen wordt er maar weinig aandacht aan geschonken en dus weten de meeste mensen er weinig van. Laat staan dat ze zich er bewust van zijn en er voordeel...
Hoe een 16-jarige de hoofdprijs won

Hoe een 16-jarige de hoofdprijs won

“1x raden wie de hoofdprijs van de bingo heeft gewonnen!” Met een wel héél blij hoofd komt ze binnen en stelt mij deze vraag. “Jij?!”, antwoord ik terug met een glimlach. “Jaaaaa, ik heb Airpods gewonnen door te manifesteren!” “Wat? Dat méén je!” zeg...
Woorden hebben kracht 1

Woorden hebben kracht 1

De woorden die je zegt en denkt hebben kracht en een bepaalde frequentie.   Daar kun je je vast wel iets bij voorstellen en er zijn ook meerdere onderzoeken naar gedaan.   Bijvoorbeeld door door psycholoog Adam Galinsky. Hij heeft aangetoond dat het gebruik...